VLE-Frog


Kini guru, murid dan ibu bapa boleh log masuk ke pelantar Frog VLE dengan menggunakan nombor kad pengenalan atau nama pengguna tanpa perlu menaip domain (@yes.my) dan kata laluan sendiri untuk mengakses FrogVLE.


Bagaimana mendapatkan 1Bestarinet ID

1. Guru

Untuk mendapatkan ID guru dan kata laluan anda, sila hubungi Pentadbir VLE-Frog Sekolah anda.  Jika anda mempunyai anak yang sedang belajar di sekolah rendah dan/atau sekolah menengah kerajaan sila dapatkan ID Ibu Bapa anda mengikut aturan di bahagian Ibu Bapa.

2. Pelajar

Untuk mendapatkan ID pelajar dan kata laluan anda, sila masukkan no. kad pengenalan anda di bahagian CARIAN ID DAN PASSWORD UNTUK MURID-MURID SMKBJ (petak kuning) di bawah dan tekan ENTER.

3. Ibu Bapa

Sila klik di sini.

Untuk pergi ke laman VLE-Frog SMK Bukit Jelutong, sila klik pada logo di atas atau taip https://bea8650.1bestarinet.net di bahagian URL.

*Sila emelkan sebarang masalah berkenaan VLE-Frog ke vleadmin.bea8650@yes.my atau Whatsapp ke 011-58070672

CARIAN ID DAN PASSWORD UNTUK MURID-MURID SMKBJ 

(Dikemaskini pada 16/01/2017 5:30pm)


SILA LENGKAPKAN BORANG DI BAWAH SEKIRANYA ID ANDA TIDAK TERTERA DI BAHAGIAN CARIAN ID--->SELESAI MENGISI, SILA TEKAN BUTANG SUBMIT 

(P/S: Maklumat yang selesai diisi boleh menyemak ID & Password di ruangan "CARIAN ID DAN PASSWORD UNTUK MURID-MURID SMKBJ " dalam tempoh 1 hingga 2 hari bekerja)

10 comments :

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 

Login VLE-frog

MASA ITU EMAS

JUMLAH PELAWAT TERKINI


Paparan terbaik adalah dengan menggunakan Internet Explorer versi 8 ke atas, Mozilla Firefox versi 3 ke atas dan Google Chrome serta resolusi monitor 1024 x 768

Hakcipta Terpelihara © 2015 SMK Bukit Jelutong, Shah Alam, Selangor. Dibangunkan oleh SMKBJ Team ICT. Dikuasakan oleh Blogger